Uppdatering av livet

Hejsan. Jaa, någon duktig bloggare e jag då inte, haha.

Nemen nu e jag ÄNTLIGEN 18! Känns inte så annorlunda, men känns ändå som om nåt har ändrats.

Jag e vuxen, det e som, wtf?!

Och jag har inte tänkt förändra mitt liv så mycket, mest bara uppdatera det så att säga. Jag har ju alltid varit blyg, feg m.m. Jag har alltid varit den tysta osäkra tjejen. Men nu e det ändring. Nu SKA jag börja våga mer och inte alltid tveka och vara fundersam över allting. Jag har heller inte varit någon olydig tjej.
Men nu ska alla spärrar bort. Kanske just för att jag hade mina spärrar så kunde jag ibland verka känslokall och otrevlig, jag vet inte, men har en känsla av att jag kan ha verkat lite obrydd. Men egentligen har bara fegheten tagit över, vilket irriterar mig, jag har stängt av och låtit osäkerheten styra och kontrollera mig.

Men nu, nu har jag redan gjort några saker jag inte annars skulle ha gjort, men för fan, jag e ju 18 så det var på tiden. Ska också bli positivare och skippa osäkerheten och börja visa mig själv istället, visa vem jag VERKLIGEN e. Den personen har inte många sett, bara de som känt mig i åratal. Nu ska jag inte låta osäkerheten ta över längre när jag träffar nya personer, jag ska verkligen ta fram den modigare sidan av mig. Jag ska vara personen jag verkligen vill vara och hoppas folk vill lära känna mig ordentligt.

Har också piercat naveln idag, SPONTANT! Vilket jag inte trodde jag nånsin skulle, men men. Okej, blev lite yr av det, jag e ju fan så klen nuförtiden, inte var jag sån förr… Har dessutom skaffat, äntligen, flera hål i öronen och helix. Har också flyttat till internat, hehe, men det e nog bara fram till sommaren. Har ju planer med hästen, så passar ganska dåligt att jag bor på internat egentligen, men men.Och jag e fri att göra vad jag vill, 18 it is 😀 så nästa helg blir det dansgala, jeej. Party party 😉

 

Nemen nu blir det nog att sova, så får vi se vad förändringen bär med sig. Men tänker inte ändra min personlighet helt, bara bli modigare och våga visa vad jag verkligen vill.

 

Bildlöst, I know…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s